Selamat Datang Ke Perlis-Satu

Selamat Datang Ke Perlis-Satu

Sila Register Dahulu Id Anda Sebelum Anda Login Ke Forum

Terima Kasih

Waktu Solat

Latest topics

» new upgraded member
sambungan topic td EmptyThu Apr 23, 2009 7:14 pm by che.amat1410

» cerpen - Izinkan Abang Nikah Satu Lagi...
sambungan topic td EmptyFri Apr 10, 2009 9:24 am by a+m+o+i

» cerpen - Pinggan Untuk Ayah
sambungan topic td EmptyFri Apr 10, 2009 9:13 am by a+m+o+i

» Monyet dan Kasih Sayang
sambungan topic td EmptyFri Apr 10, 2009 7:59 am by jimbet_______.sin4

» cerpen - Perangkap tikus
sambungan topic td EmptyFri Apr 10, 2009 7:53 am by jimbet_______.sin4

» Sebuah Persahabatan
sambungan topic td EmptyFri Apr 10, 2009 7:34 am by jimbet_______.sin4

» tahniah moderator baru dan police site p-1
sambungan topic td EmptyFri Apr 10, 2009 7:11 am by jimbet_______.sin4

» cerpen - Along & Angah: Cerita Kerang
sambungan topic td EmptyThu Apr 09, 2009 10:53 pm by a+m+o+i

» cerpen - Adakah lagi Abah lain untukmu?
sambungan topic td EmptyThu Apr 09, 2009 10:40 pm by a+m+o+i

Iklan

Radio




    sambungan topic td

    jimbet_______.sin4
    jimbet_______.sin4
    Site-Admin
    Site-Admin

    Posts : 89
    Join date : 2009-04-02
    Age : 34
    Location : key ell

    sambungan topic td Empty sambungan topic td

    Post by jimbet_______.sin4 on Wed Apr 08, 2009 1:55 pm

    sertai kami sebagai staf atau moderator

    ok.. section ni lak untuk sesapa yg berminat nk jadi
    staf kt site nni korang cuma perlu klik n bace per yg aku post dalam tu. xde wang ringgit yg dijanjikan sekadar bakti ikhlas yg kami harapkan ...


    cadangan untuk forum

    section ni lak untuk korang post ape saje cadangan korang untuk site ni x kisah la apa pun..... yg penting korang nk cadangkan kalau cadangan tu ok kita akan pertimbangkan

    tanya admin

    section ni untuk korang menyuarakan segala pertanyaan korang yg korang x fhm atau nk tau x susah post jer per yg korang nk tanya k

    bilik mesyuarat staff/mod

    hahaha section ni x semua user ade access untuk masuk gelak sakan hanya staf shje yg d benarkan masuk k...

    [i]gambar ahli ps[/i]

    hahaha section ni untuk korang post gambar korang
    untuk user2 lain kenal atau nk suh diorang komen...
    x susah korang cuma perlu ltk link pic korang n ltk kod image..

    contoh sambungan topic td Link pic korang senangkan :D


    _________________
    sambungan topic td Jimbet10 ReAd~tHe~RuLe~DoNt~eVeR~sPaM !!!

      Current date/time is Sat Apr 20, 2019 1:14 pm